Ostamme asuntoja pääkaupunkiseudulta

Helppo ja luotettava tapa myydä asunto

Kun tavoitteenasi on helppo ja luotettava asunnonmyynti, meiltä saat tarjouksen nopeasti ja ilman lisäkustannuksia. Teemme kaupat suoraan asunnon myyjän kanssa, jonka vuoksi asunnon myynti voi tapahtua nopeallakin aikataululla. Tarjoamalla asuntoa meille, et vielä sitoudu mihinkään.

Ostamme kaikenkuntoisia asuntoja pääkaupunkiseudulta

Koemme, että jokainen koti on arvokas. Meille asunnon kunnolla ei ole merkitystä, sillä haluamme ostaa asunnon sen kunnosta riippumatta. Ostamme jatkuvasti pääkaupunkiseudulta kaikenkuntoisia ja -kokoisia huoneistoja remontoitavaksi. Remontoimme asunnosta sen tulevalle asukkaalle kauniin kodin rakennuksen aikakautta kunnioittaen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Voit täyttää asunnosta tarvittavat tiedot lomakkeeseen tai olla suoraan yhteydessä meihin. Asunnon tarjoaminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Yhteydenottosi jälkeen tiimimme vastaanottaa tiedot asunnosta, jonka jälkeen teemme siitä kokonaisarvion. Kun olet antanut tiedot myytävästä asunnostasi, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme käynnin kohteessa.

Bankkonin palvelut on suunnattu jokaiselle, joka haluaa myydä pääkaupunkiseudulla olevan asunnon. Voit olla yksityishenkilö, kiinteistönvälittäjä, säätiö tai vaikkapa yhdistys.

Kyllä, asunnon tarjoaminen ei sido mihinkään, jonka vuoksi se voi olla samanaikaisesti tarjottuna toiselle palveluntarjoajalle.

Meille voi tarjota asuntoja kunnosta riippumatta. Olemme kiinnostuneita kaikenlaisista kohteista, niin suurista kuin pienistä, remontoiduista tai remontoimattomista.

Ostamme asuntoja pääkaupunkiseudulta.

Kyllä. Remontoidut asuntomme tulevat myyntiin etuovi.com ja oikotie.fi 

Ota yhteyttä